Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár Pázmánd

Nagyításhoz kattintson a képre!

Pázmándi Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár

A május 6-7-én - immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő - Ízes-Ínyes Ünnep és Vásár helyszíne Pázmánd, Szerelem völgyben elhelyezkedő Bálint Borárium és környezete.

Igaz kissé „rejtve van a világ szeme elől”, alig két kilométerre fekszik az M7-es lehajtójától, Budapesttől mindössze 40 km-t kell utaznunk ahhoz, hogy a világot kicsit magunk mögött hagyjuk, a településtől 5 kilométerre pedig már a Velencei - tóba lógathatjuk a lábainkat.

Az esemény két pillére az ízek harmóniája és a természet sugallta hangulatok. Az évszázadokon át rangos bortermelői hagyományokkal rendelkező terület reneszánszát éli. Ennek üvegbe zárva gyümölcseinek nemes nedűjét, valamint a különböző borvidékek 7 ha alatti szőlőterülettel bíró KÉZMŰVES BOROKAT alkotó borászok boraiból KÓSTOLHATNAK valamint a fatüzelésű SPARHELTEN és annak sütőjében készített ÍNYENCSÉGEKET fogyaszthatnak az eseményre ellátogató vendégeink.

Megannyi EGYEDI KÉZMŰVES egyedi kínálja majd portékáit, úgy mint sajtot, szörpöt, lekvárt, mézet, zöldséget, fűszereket, szappant, krémet, gyertyát ......

TITKOK, ILLATOK, ZAMATOK, KALANDOK - programfolyam a Felhő Csoport közreműködésével
A GYERMEKEKET külön sziget várja, ahol a Tulipiros Játszóház mellett kipróbálhatják hagyományőrző játszóterünket.

Szeretnénk ha minél többen részesévé válnának ennek a pázmándi GASZTROmantikának!

(Ingyenes belépés)
 


Települések Pázmánd közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Gasztronómia, Hagyományőrzés, folklór
helyszín
  • Közép-Dunántúl

  • Pázmánd

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások PázmándonAkciós ajánlatok feltöltés alatt!

és környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu